DJ Serhat Serdaroğlu - Türkçe Set Vol 1 (Club Mix 2014 Non Stop) [FREE DOWNLOAD]

5 Kasım 2014 Çarşamba

Sevgili Günlükcüm / 18

                                                                      o5.11.2o14   / Çarşamba

Sevgili Günlükcüm ;

Bir süre yazılarıma ara verip biraz da günlük yazıyım istedim.. Yazmam gereken bir kaç post var fakat o kadar yoğunum ki yazdığım postları bile 2-3 günde anca toparlıyorum.. Eh iş yerinde yazmaya alışmışım ya hafta sonu evde olduğum zamanlarda da pek yazasım gelmiyor. Bir giriş cümlesi yazıp bırakıyorum.İş yerinde 2-3 günde yazacağım posttu evimde 2 -3 saatte yazıp bitirmek varken kendime anlam veremiyorum , inat işte yazılarımı iş yerine saklıyorum..Vakit geçirmek için de bire bir oluyor fakat bu aralar yoğunluktan vakit o kadar çabuk geçiyor ki, bazı takip ettiğim blogger'ların yazılarını bile zar zor okuyor oldum..

Neyse konumuzu değiştirelim...

29 Ekim Çarşamba günü izinliydim , bütün gün evde o program benim bu program benim izleye durdum.Ay evde durmak iyi hoş güzel de bünye çalışmaya alışınca pek bir sıkılıyor insan..


Show Tv ' de normalde haftasonları yayınlanan " Ezgi Sertel ile Lezzet Haritası "programına denk geldim.Lezzet haritası Tokat'.. Bez bebekler , tarihi evler derken , yemek bölümüne geçmez mi. Anam Tokat Kebabından , Bat'a , Kızık Gömbesinden Pehli'ye..Ay bir canım çekti  bir canım çekti anlatamam hele o kebabı unutamıyorum hala daha aklımdan çıkmıyor diyebilirim..Sevgiliyi aradım "canım kebap istiyor " dedim. Aslında dışarı çıkıp yiyecektik fakat Boğaz Köprüsünde yapılacak olan havai fişek ve ışıklandırma gösterisini izleyeceğimizden evden dışarı çıkmadık. Hatta tek başımıza değil Nuray ve Ömer abi de bizim eve geleceklerdi .. Akşam üzeri öğrendim ki Karaman'da ki maden kazasından sonra iptal olmuş ee hayliyle Nuraylar da bize gelmediler. Bende Sevgiliyi beklemeye koyuldum  iptal olduğunu öğrendiğim zaman Sevgiliyi aradım "iptal olmuş haberin olsun " dedim aradan çok kısa bir süre sonra Sevgili beni arayarak " Sana bir sürprizim olacak " dedi bende " ne ne " dedim. " Bugün yemeği ben hazırlıcam " dedi. "Eh peki" dedim :) Bu arada benim hala daha canım kebap istiyordu bu saatten sonra da gidip yemek de olmazdı. Sevgili geldi elinde poşet " sen salonda dur bana sadece yağ ve tava ver yeter " dedi. " Ya aşkım ben yapayım , hem mutfakta ne nerde biliyor musun " dedim. " Yok ben yaparım sen git otur " dedi. Kızartma yapacağı belliydi fakat ben köfte yapar diye tahmin ettim..


Aradan çok geçmeden Sevgilim geldi , gözlerimi kapattı ve masaya oturtturdu açtım ki ne göreyim :)
Kebap yanına da ayran :) ay bir sevindim bir mutlu oldum anlatamam , bir de bakar mısınız süslemiş püslemiş bir hoşuma gitti " bu sana ilk ve son yemek hazırlayışım " demez mi bide üstüne :)  Mis mis. Nasıl yemeye gömüldüm anlatamıcam..Hem tadı lezzetliydi hem de Sevgilinin elinden olunca pek bir güzel geldi..Çok ince düşünmüş canım Aşkım benim..Teşekkür ederim tekrardan 

Bu arada marka olarak Banvit ..Ben öyle kolay kolay herşeyi beğenmem ama Yağmur bunu beğendi :) Tavsiye ederim..

1 Kasım Cumartesi günü yarım gün mesai yaptıktan sonra Sevgilim beni aldı ve doğru yengesine :)


Daha önceden de bu ikizlerlerle ilgili post yazmıştım tabii taaa ne zaman önce.. Zaten 9 aylıklar ben 2-3 aylıkken falan görmüştüm. Şimdi kocaman olmuşlar özellikle Elif (Esmer olan)..baksanıza benim kucağımda ki Ela onun yanında daha bir minik kalıyor..Ama birşey diyeyim mi , Elif o kadar çok kendisini sevdirmesini biliyor ki diğerini sevmeye fırsat kalmıyor bile :) 
Onlarla bayağı bir vakit geçirdik.Hatta akşam yemeğini bile orada yedik diyebilirim...Çocuklardan ayrılmak biraz güç oldu fakat Anneanneme gitmem lazımdı. Sevgili beni Anneanneme bıraktı kendi kuzularımla vakit geçirdim :)


2 Kasım Pazar günü.. Bir gün önceden Anneanemde kalmıştım , şirketten çok Sevdiğim arkadaşım Elif'in nikah merasimi olacaktı.Yanıma kıyafet almıştım fakat motor'la gideceğimizden daha sade giyinmeyi tercih ettim.



Beykoz Evlendirme Dairesinde Saat 16.00'daydı biz son 10 dakikasında yetiştik.Pek bir kalabalıktı..Yani sadece tek bir nikah salonu var , hatta nikah kıyıldıktan sonra hemen kenara takı törenine geçiyorsun..Çok karışık geldi bana .. Nuray , Ömer abi , Nilüfer ve arkadaşı İmren, Şirket çalışanlarından yine Aslı abla hep beraber toplandık. Biz bayanlar olarak gelin odasına gittik ve arkadaşımızla fotoğraf çektik..Fakat fotoğrafta bir detay farkettiniz mi ? " Görevli fotoğrafçılar haricinde kamera ve fotoğraf çekimi kesinlikle yasaktır " :) Bende bildiğiniz makineyi çıkardım çat çat çektirdim fotoğraf Allahtan etrafta fotoğrafçı ya dair birşey yoktu varsa da fark etmedim ben hıh :)


"Evet"ler dendi , Evlilik cüzdanı verildi. Sıra neye geldi gelin çiçeğine ? Hemen hizaya geçtim , çok hırslıydım ve ne oldu dersiniz ? Gelin çiçeğini ben yakaladım sonra da Sevgiliye gidip " Ee ben daha ne yapayım " dedim :)

                     
                            Fotoğraf çekerken gelin çiçeğini de yanımda eksik etmedim :)


               Canım Arkadaşım benim bir ömür boyu mutluluklar dilerim..Darısı bizim başımıza

                                                              Saygılar...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...