DJ Serhat Serdaroğlu - Türkçe Set Vol 1 (Club Mix 2014 Non Stop) [FREE DOWNLOAD]

22 Temmuz 2014 Salı

Blog Yazarak Bumerang'dan Kazandığım İlk Param :)


Herkese Merhaba :)

Blog yazmayı , Sevgilim sayesinde keşfettim. 
Sevgilim , 2012 yılından beri blog yazar bana da o dönemler "sen de yaz istersen hayatım " dediyse de ben pek oralı olmadım :) Ah keşke oralı olsaydım diyorum. Ara ara çok nadir girer bakardım tek tük yazı ya paylaşırdım ya paylaşmazdım. Ne zaman ki Sevgilim Askere gitti ben o zaman tam anlamıyla blog yazmaya başladım.. Sevgilimin yokluğunda can sıkıntısından internette gezinirken seyahat edenleri, gezip görenleri gördükçe canım çekti :) Neredeyse 7 aydır yazıyorum. Yazılarımın çoğu Sevgiliyle geçirilen zamanı kapsıyor. Ben de yazmak isterim yemek blogları , dikiş nakış blogları ama bu konuda pek becerikli değilim. Elbette becerebilen bir çok insan var ve onları yürekten tebrik ediyorum :) Dikiş,nakış işlerine zaten el becerim yok ama yemek işi de herhalde ilerde evleninceye kaldı =)

İnternetten bloglarla ilgili çok fazlasıyla araştırma yaptım. Blogdan para kazanmak mümkün olur mu, blog yazdığımda insanlara faydam ne olabilir , bir çok insanın işine yarar fikirlerim olabilir mi v.s diye sürekli araştırma yaptım. Evet işin maddi tarafı bir yana , insan yazarken eğleniyor ve güzel yorumlar okuyunca da biraz utanıyor,"ay ne yazsam acaba" diye içi içine sığmıyor, kısaca mutlu oluyor :)

Benim bir listem var. "Ölmeden önce yapılacaklar listesi" şaka yapmıyorum bu konuda gayet ciddiyim..! :) ve ben o listeye " Blogumdan para kazanmak"bile yazdım..Listem de çoook uçuk şeyler de var yapılabilecek şeyler de var. Ortalama bir hesap çıkardım da 1 Trilyonu geçmiştir =P Mesela o listeden iki şeyi gerçekleştirdim. 1.Sevgilimle Büyükadaya gitmek ve en son seferle dönmek :) (geceleri adayı çok merak ediyordum ve bunu gerçekleştirdim)   2.Blogumdan para kazanmak (çok az bir ücreti olmasına rağmen yinede o parayı orada gördüm)  Mantıklı değil mi ölmeden önce yapılacaklar listesi yapmak :) ? Elbette yazdığınız listenin hepsini gerçekleştirmeniz çok zor (benim gibi uçuk fikirleriniz varsa daha da zor) ama en azından " ya bunu yaptım " , "bunu çok yapmak istiyordum sonunda bu da " diye sevinebiliyorsunuz :)

Gelelim Bumerang sayesinde ilk kazandığım paraya :)
Bumerang'a Mart ayında üye olmuştum ve üyeliğim kabul edildikten sonra Bronz üyelik tipiyle başlamıştım.Aradan 3-4 ay geçti hala daha Bronz üyelikte kalmıştım :) Bir yandan da üzülüyordum " o kadar yazı paylaşıyorum , özgün içerikler giriyorum , Altın üyelik tipine bile geçemedim " diye Sevgiliye söylenip durdum. Sağolsun Sevgilim  iki gün boyunca blogum da bir çok değişiklik yaptı. Daha sonra da Bumerang'da ki üyeliğimi yeniledi. Ertesi gün bir baktım mail gelmiş " Altın üye olmuşum". Buna da şükür dedim. Sevgilime çook çook çook teşekkür ettim. Canım Aşkım yardımların, desteğin için BİNLERCE kez TEŞEKKÜRLER :)" Kapalı Mekan " Aaa bir de ne oldu derseniz aynı gün Bumerang'dan teklifimi de aldım :) Sevgilime de " Benim gelmemi bekliyorlarmış " dedim :) Şimdi ki hedefim Platin üye olmak :) Darısı hepinizin başına diyorum :)


                                      Teşekkürler Sevgilim
                                      Teşekkürler Bumerang 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...