DJ Serhat Serdaroğlu - Türkçe Set Vol 1 (Club Mix 2014 Non Stop) [FREE DOWNLOAD]

15 Ocak 2015 Perşembe

Kız İsteme ve Söz Stresi


Zaman gittikçe daralıyor..Ben de ilk zamanlar heyecan vardı şimdi ise hem heyecan hem stres var.. Az kaldı sayılır artık.. Bir an önce o zaman gelsin de söz tarihini sizlerle de paylaşıyım :( Tarihi söylememe konusuna gelince daha önce ki postlarımda da sürekli bahsettim Nazar'a çok inanırım ve nazar değer diye korkuyorum. İstediğim o gün olmazsa gerçekten çok üzülürüm.Hastalık, ölüm kalım olmadığı sürece düşüncemiz o tarihe bakalım hayırlısıyla bekliyoruz :(

Bu süre içinde neler yaptım ve neler yapmaya devam ediyorum ona bakalım ;

* Elbiseyi bulmam uzun sürer diye düşünmüştüm fakat ikinci hafta da şak diye hiç düşünmeden Saks mavisi cici bir elbise aldım :) Tık Tık

* Elbisenin üzerine 2.5 yıl önce düğünlerde derneklerde giyerim diye Koton'dan aldığım siyah ceketimi giymeyi düşünüyorum eh tabi son anda bir değişiklik yapmazsam... Ceketimi Kuru Temizlemeye vermem lazım bunu da bir an önce halledeyim.

* Topuk boyu yaklaşık 5 cm olan siyah topuklu ayakkabılarımı giymeyi düşünüyorum.Bunu da yıllar yıllar önce hatta ben size söyleyeyim yaklaşık 6.5 yıl önce şu an ki çalıştığım yere girmeden önce almıştım.Genel Müdürlükte çalışıyorum ya kılık kıyafet ayakkabı klasik olur diye düşünmüştüm fakat bizim bölümümüz için geçerli değilmiş :) Bu yüzden zamanında 150 TL 'ye bayılıpta aldığım topuklu ayakkabılarımı sadece 2 kere giydim ve güzelce rafa kaldırdım kısmet bu zamanaymış :) Evde zaten aldığım 4-5 çeşit topuklu ayakkabım var fakat ben sadece bir tanesinde rahat ediyorum oda 12-13 cm Platform ayakkabılarımla. Eh onu da giyemezdim söz günü malum , kahve falan taşıcam şimdi hem rahat edemem hemde takılır düşerim falan rezillik diz boyu :)

* Eyvah eyvah ! Aklımdan çıkmıştı yazarken fark ettim İnce çorap almam lazım . Acil kısımdan Penti'ye uğramak gerek..

Makyaj'ımı açıkcası kendim yapmayı planlıyorum. Sonuçta söz olacak abartıya gerek yok. (Böyle diyorum ama benim abartısız makyajım da nasıl oluyor onu ben bile bilmiyorum (= Malum ben yaptım mı ya tam yaparım ya hiç..Neyse bakarız artık o güne ..)

Saç konusunda pek bir kararsızım.. Çoğu arkadaşım, önlerini kabarttırıp arkasından bir at kuyruğu yapmamı istiyorlar.. Ben de her seferinde " saçımı topladığımı nerede gördünüz siz. Benim başım ağrır " diyorum. Gerçekten de öyle yazdan yaza hattan tatilden tatile toplarsam toplarım saçımı oda alttan yani üstten de değil. Küçüklüğümden beri saçlarımla ilgili takıntım var ellenmesinden hoşlanmadığım için kuaföre bile çok çok çok özel bir gün olması lazım ki gideyim. Açık saçı seviyorum. Bu yüzden herkese , "ben dümdüz bir fön çektireyim , evlenince bile topuz yaptırmayı düşünmüyorum "diyorum :) Bizimkiler pek bir şaşırıyor.. Eh zevk ve rahatlık meselesi ne diyeyim.. Bir ara maşa da yaptırmayı düşünmedim değil tabi de söz olacağı için bence biraz da olsa doğal olmakta fayda var.

* Saç için kuaföre gittik ee French oje sürdürmeden eve dönmek olur mu.? Olmaz. Biz bayanların vazgeçilmezi French ojelerden de sürdürdük mü tamamdır. Bence o güne hazırım :)

* Kılık kıyafet, saç baş mevzusunu bitirdik. Planlarım bu yönde inşallah bir aksilik çıkmaz..
İnternette süslü , püslü tepsilerden bakıyorum kimilerini pek bir beğendim ama 100.00 TL'den aşağı değil :) Canım söz yapıyorum , evlenmiyorum ya. Bu kadar masrafa gerek yok. En fazla 50 TL veririm diyerekten çok beğendiğim bir tepsi buldum. Fakat karşı tarafa bir kaç tane soru sordum bana geri dönüşü neredeyse bir gün sonrası oldu ee beni de üründen soğuttu resmen.Sonrasında geri döndüklerinde , ürünü bulamadıklarını , şimdi güncelleme yaptıklarını ama fiyatın 55 TL'ye çıktığını söylediler. Neee.! 5 TL'nin lafını yapacak değilim fakat müşteri memnuniyetinin sıfır olduğunu gördüğüm için başka bir yerden farklı bir model tepsi aldım.Bunu da beğendim :)

* Ay tuhafiyeye uğrayıp kırmızı kurdele almam lazım ay pek bir heyecanlandım unutuyorum resmen :)

                     

* Eee en önemlisi geriye ne kaldı ? Yüzüklerimiz ..Biz aslında kasım sonu , aralık başı gibi Sevgilimle birlikte bir , iki kuyumcuya girdik..Beğendiklerimizin fotoğrafını çekeriz en azından kafamızda birşeyleri de belirlemiş oluruz diye düşündük..Sevgilim tutturdu " evli olduğumuzun belli olması için sarı altın almamız gerekiyor " dedi. Hayatım boyunca sarı renginden pek hazetmediğim için taktığım hiç bir yüzüğü kendime yakıştıramıyordum. Klasik bombelilerden düşündük. Belki benimkisinin üzerinde taşlar olur. .Ama ne bileyim. Evli olduğumuzun belli olması için illa sarı yüzük mü lazım ? =( Ben beyaz altın istiyordum ki şimdi herkeste çeşit çeşit yüzükler var..Bu konuda nasıl bir anlaşma yoluna gideceğiz inanın ki çok merak ediyorum. Yavaştan bu hafta sonu aslında baksak ne güzel olur.. Bir de kuyumcu demişti ki " Beyaz altın alın , sarı altın alan herkes evlendikten sonra geliyor beyaz altınla değiştiriyorlar. Daha zarif birşey alıyorlar " dedi. Bakalım neler olacak göreceğiz..

 Benim unuttuğum , eklemek istediğiniz veya öneri de bulunacağız şeyler varsa muhakkak yorumlarınızı bekliyorum.

                                                 Sevgiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...