DJ Serhat Serdaroğlu - Türkçe Set Vol 1 (Club Mix 2014 Non Stop) [FREE DOWNLOAD]

20 Ağustos 2015 Perşembe

Sevgili Günlükcüm / 27

                                                                                      21.08.2015/ Cuma




Sevgili Günlükcüm ;

İki haftadır blog'umu bayağı bir boşladım.. Yazacağım bir çok şey varken işlerin yoğunluğu , rahatsızlığım ve bazı sıkıntılarımdan dolayı buralara pek uğramaz oldum..Yıllık izin öncesi bir kendimi hatırlatıyım dedim.

Bu sıralar yaşadığım bazı sıkıntı ve stresten dolayı midem fena halde. Güya diyete başlayacağım diye bir adım atmıştım ama diyetten beter hale geldim. Yediklerimi ya sıkıntıdan çıkarıyorum yada çıkartacak gibi oluyorum. Az yemeye çalışıyorum yine de aynı sıkıntılar devam ediyor..Doktora gitmem lazım ama endoskopi diyecek diye korkuyorum  :(

Şu sıralar o kadar çok şehit haberi duyuyorum ki..İnanın artık ne haberleri okur oldum ne de televizyon izler oldum.. Ne çok ananın , babanın canı yanıyor. Ben izlerken duygulanıyor ve ağlıyorsam o ana babayı düşünemiyorum. Allah yardımcıları olsun..

Yıllık iznimde herhangi bir planım yok yani en azından tatile gitme gibi bir planım yok. İstanbul'un eşsiz güzelliğiyle başbaşayım.. Artık ne yapar ne ederim tatil dönüşün de konuşuruz..1 hafta sonra görüşmek üzere..


                                                                Saygılar..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...