DJ Serhat Serdaroğlu - Türkçe Set Vol 1 (Club Mix 2014 Non Stop) [FREE DOWNLOAD]

25 Şubat 2016 Perşembe

Sevgili Günlükcüm / 36 "Sormayın ne haldeyim"


Fotoğraf Kaynağı : Milliyet Blog
Canım hiç birşey yapmak istemiyor. Evlilik stresi bir yandan iş durumları bir yandan. Duygusallık hat safa da. Bundan bir ay öncesine kadar sürekli yiyordum sonra da " ben nasıl kilo vereceğim "diyordum ama inanın bir anda öyle bir kilo verdim ki 1 ayda 3 kiloya yakın gitti.

Az kaldı iki ay.Bir yandan evimi, ailemi bırakacağım için üzülüyorum bir yandan da Sevdiğim adamla evleneceğim için mutluyum.Ruh halim karışık durumda.Hem giderim hem ağlarım kesinlikle bu söz bana çok uygun.


Evimizin boyası tamamlandı hatta temizlik bile yapıldı . Bakmayın fotoğrafa tamamen bitmiş hali değil ama sadece ne renge boyattığımızı görün diye çektim :) Kum bejini tercih ettik güzel de oldu. Evin öncesi ve sonrasını yapsak büyük farklar çıkacak gibi..Daha mobilyalarımız Mart'ın ortasında gelecek , beyaz eşya ve perdeleri de daha halletmedik..Zaman yok ki adam akıllı. Geçen cumartesi bir temizlik yaptık üç kişi olarak saat 12.00'da başladık 21.30'du bittiğinde. "Boş evin temizliği kolay" diyorlar ama öyle bir dünya yok.Serhat sağolsun duvara boya yaparken yerler de kıskanmış olacak ki birazcıkta yerleri boyamış (birazcıktan kastımı anlayın)tam üç odanın yerlerinin hepsine tiner döktüm,teker teker kazıdım,bir de iki üç kere sildim.Bacaklarım kasıklarıma kadar ağrımaya başladı nitekim üç gün çektim acısını, dizlerim ise su toplamıştı sürekli yere eğilmekten..Çok şükür toparlandım ama hayatımda böyle birşey görmedim. Biz bu evi tutarken banyosuna dikkat etmedik elektrik yoktu,karanlıkta kalıyordu öyle bir göz ucuyla bakmıştık bir de acele ettirmişlerdi.Ben mutfağımdan şikayetçiydim taa ki banyomu iyice görene kadar.Tarif edemem.Çoğu şey eski,yerlerde bir sürü izler var.Annem kadıncağız 3 saat uğraştı teker teker o fayansları sildi ama yine de pek içime sinmedi :( Yapacakta birşey yok artık tuttuk o evi .Evin sadece salonu ve iki odası güzel diğer yerlere pek birşey diyemiyorum.

Gelinlik provasına gittim iki hafta önce :) İyi hoş güzel oldu da üstten biraz bol kaldı ee kilo verdim olacak kadar..Yarın için yıllık izin aldım kına gecesi malzemelerini almayı düşünüyorum bakalım kesin demiyorum aldığımda paylaşırım ve yarın kına gecesi elbisemin provası var. Ah ah bu koşturmacalar bir bitse Allahın izniyle şu düğün günü bir gelse.

Saygılar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...