DJ Serhat Serdaroğlu - Türkçe Set Vol 1 (Club Mix 2014 Non Stop) [FREE DOWNLOAD]

12 Nisan 2016 Salı

Kısacık bir veda / EV-LE-Nİ-YOR-UZ

15.06.2011 tarihinde başladığımız birlikteliğimize 24.04.2016 tarihinde Evlilikle noktalıyoruz..


Evet zaman iyice daralıyor çok değil önümüzde ki hafta Perşembe günü kınam Pazar günü ise nikahım var.Nisan ayına girdiğimden beri yaptığım stresin haddi hesabı yok :) Hiç bir günüm evde geçmiyor her gün bir yerlere gidiyorum. Her gün bir koşturmaca. Bugün hazır evdeyken sizlere kısacık bir veda postu yazayım dedim.

Evimizin eksikliklerin bitmesine çok az kaldı. Daha doğrusu bir iki parça şey onun haricinde bütün eşyalarımız tamam.Birde sadece büyük olabilecek portmanto alamadık geçen hafta baktık pek beğenmedik beğendiklerimiz de çok pahalıydı evlendikten sonra alırız acelesi yok dedik :)

Evde olmama rağmen bir ay önce tartıldığımda 49.7 kiloydum şimdi 48.7 kiloyu gördüm.Bu süre içinde çalışıyor olsaydım eğer tahminim 46-47 kilolara düşerdim. Çok değil ocak ayından bu yana kadar 5 kilo verdim. İlk zamanlar o kadar çok koşturuyordum ki kilo verişim bir anda oldu.

Sanırım benim buralara gelmem üç hafta ile bir ayı bulur gibime geliyor.Döndüğümde kına elbisemden gelinliğime , kına gecemden nikahıma,fotoğraf çekiminden nikah sonrası eğlencesine,balayından evime kadar olan tüm detayları sizinle paylaşacağım..

Yorumlarınıza mümkün olduğunca cevap vermeye çalışacağım..Şimdi gidiyorum döndüğümde Allahın izniyle evli olarak geri dönmüş olacağım :) Çok heyecanlıyım. Bana dua edin. Kazasız belasız geçsin şu günlerimiz .. Hepiniz kendinize çok iyi bakın.

Saygılar..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...