DJ Serhat Serdaroğlu - Türkçe Set Vol 1 (Club Mix 2014 Non Stop) [FREE DOWNLOAD]

22 Ağustos 2012 Çarşamba

Salacak Seraglio Cafe Serpme Kahvalti + Sinirsiz Cay Firsati Yorumu

Bir Yanda Seyrine Doyamayacağınız Kız Kulesi Manzarası, Diğer Yanda Lezzetine Doyamayacağınız Serpme Kahvaltı!


Seraglio'nun hem kahvalti fırsatını hem de akşam yemeği fırsatını kullanmış biri olarak oraya gitmemin en büyük sebebini açıklayarak başlamak istiyorum. Bu kadar net ve emin konuşuyorum ki o kişi olmasaydı bir daha Seraglio'ya gitmezdim. O kişi bir arkadaş veya bir dost değil. O kişinin adı "Gizem Hanım"... oradan sorumlu olan kişi ve dünyalar tatlısı bir kadın... Sıfır ego, tam müşteri memnuniyeti, güleryüz kısaca tabiri caizse ne ararsanız var bu kadında 4-4lük bir bayan. Oraya gittiğiniz de eğer Gizem Hanım oradaysa memnun olmama gibi bir durum kesinlikle ve kesinlikle söz konusu dahi olamaz. Sizin masanıza gelip sizlerle kahve de içer sizinle derdinizi paylaşmakta ister.  Gizem Hanım bir işletmeci olarak müşterilerine müşteri gözüyle değil her müşteriye dost gözü ile baktığı için ne zaman Seraglio'nun kahvaltı fırsatını yada akşam yemeği fırsatını görsem satın alırım, paylaşırımda... Eğer Gizem Hanım bunu okuyorsa ona buradan tekrar sonsuz teşekkürlerimi bir kez daha sunmak istiyorum.


Bilmeyenler için Seraglio'dan bahsetmek gerekirse Üsküdar Salacak Sahil yolu üzerinde bulunan, otoparkı olan, geceleri canlı müzik gündüzleri cafe & restaurant olarak hizmet veren butik, şirin, sempatik bir işletme. Çeşitli platformlardan biraz araştırdım hemen hemen neredeyse her kullanıcı yapmış olduğu yorumlarda manzara kelimesini mutlaka geçirmiş ve gerçekten insanın bakmaya doyamayacağı bir manzara sizi resmen alıp götürüyor şehrin o stresinden, gürültüsünden...


Gelelim fırsatın içeriğinde neler olduğuna...

Seraglio Cafe'nin Serpme Kahvaltı Menüsünde Neler Var Abi?  

*Salam
*Dana Jambon
*Sigara Böreği
*Tereyağı
*Reçel
*Bal
*Siyah Zeytin
*Yeşil Zeytin
*Beyaz Peynir
*Kaşar Peyniri
*Domates
*Salatalık
*Omlet
*Sınırsız Çay

Fiyatı Ne Kadar Abi?

Fiyatı 30 TL yerine 14.90 TL arkadaşlar.

Seraglio'ya Nasıl Ulaşırız Abi?

Adres: Salacak Sahil Yolu No: 25 Üsküdar / İSTANBUL
Telefon: 0 216 495 96 06 - 0 216 342 12 63


Fırsata Buradan Sahip Olabilirsiniz: Kızkulesi Manzarasına Karşı Üsküdar Salacak Seraglio Cafe Barda Serpme Kahvaltı ve Sınırsız Çay Keyfi 30 TL Yerine Sadece 14.90 TL!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...