DJ Serhat Serdaroğlu - Türkçe Set Vol 1 (Club Mix 2014 Non Stop) [FREE DOWNLOAD]

20 Ağustos 2012 Pazartesi

Sortie Firsati - Boğaz’ın en büyüleyici noktasında, eşsiz bir akşam!


Sortie fırsatını uzun zamandır bekleyenler için özel bir fırsat yorumu bir kez daha sizlerle...  Avrupa'dan Asya'ya uzanan köprünün ışıkları, dünyada görüp görülebilecek en muhteşem manzaralardan biri, inanılmaz ihtişamlı manzarası ve romantizm... Hem popülel, hem kaliteli olması da cabası. İstanbul yerlilerinin bu adı duymaması neredeyse imkansız. Daha önce Sortie'ye hiç gitmemiş yada gitmiş fakat tadına varamayıp tekrar gitmek isteyenler için kaçınılmaz bir fırsat. Toplam da 6 özel menü ve mekan yer alıyor.  

En önemli konu fiyatları nedir?

Café De Paris özel menüsü 120 TL yerine 59 TL!
Rodizio'da SINIRSIZ ET MENÜSÜ 159 TL yerine 74,90 TL!
Niwa Sushi Town'da sushi menüsü 140 TL yerine 69,90 TL!
Giritli Boshorus'ta enfes Ege menüsü 140 TL yerine 69 TL!
Kile Kebap'te zengin kebap menüsü 140 TL yerine 75 TL!
Minyon'da özel menü 140 TL yerine 59 TL!


Yemeklerin lezzeti ve sunuş şekli Sortie'nin adına yakışır şekilde... Gerek personelin tutumu, gerek müşteri memnuniyeti hat safhada. Böyle bir hizmet kalitesi olmasaydı dünyaca ünlü firmaların, kurumların ve özel davetlilerin iş adamlarını da dahil olmak üzere buraya getirmesi biraz saçma olurdu. Bana kalırsa tek sorun fazla kalabalık olması. Bu da göze alınabilecek bir durum. İster normal müşteri olarak gidin ister fırsat satın alıp gidin buraya gitmişken eğlenmeden gelmeyin :) Birbirinden yetenekli ve ünlü DJ'lerin live performanslarını kaçırmanıza çok üzülürüm...

Fırsatı buradan satın alabilirsiniz: Boğaz'ın incisi Sortie'nin 6 ayrı mekanında, Türk ve dünya mutfağından yaza özel menüler!  30 Eylül 2012 tarihine kadar geçerlidir.

Dipnot: Konser veya özel parti olan günlerde kullanılmadığının altını çizmek istiyorum sonra mağdur olmayın :)


Bayram dönüşü tavsiye edeceğim yegane yeme içme fırsatlarından biri. Umarım işinize yarar.

Saygılarımla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...