DJ Serhat Serdaroğlu - Türkçe Set Vol 1 (Club Mix 2014 Non Stop) [FREE DOWNLOAD]

12 Eylül 2012 Çarşamba

DugunPaketi Fotograf+Klasik Araba+Soforu+Benzin Firsat Yorumu


Samimi olduğum arkadaşlarım (Baş harfi İrem&Tarık) düğün merasimlerini yerine getirmeleri için fiyat teklifi aldığımız "İstanbul Düğün Fotoğrafçısı" hakkında bildiklerimi sizlerle de paylaşmak istedim. Akmar pasajının olduğu cadde üzerinde garanti bankasının üzerinde yer alıyor. English Time'a gelmeden klisenin karşısında. Hem bora sürücü kursu hemde istanbul düğün fotografçısı olarak hizmet veriliyor. Ayhan Bey sağolsun bir günümüzün nasıl geçeceği ile ilgili tüm bilgi ve ayrıntıları verdi. Sabah saatlerinde kuaförden ve hazırlık aşamasından başlayıp ardından gelin evinde fotoğraflar çekiliyor, aile pozları, kuşak bağlama ve organisazyonunuz olan yere konvoyla beraber gidiliyor falan filan derken böyle devam ediyor :) Anlatırken ben yoruldum o günü hayal bile edemiyorum.. Allah evlenenlerin yardımcıları olsun... Şu anda bir kampanyalarının olduğunu ve bir internet sitesinde de yayınlandığını söylediler. Ayrıntıların tümü açıklayıcı bir şekilde orada da yazılmış. Umarım bu düğün paketi fırsatı evlenenlerin yada evlenmeyi düşünenlerin işine yaramış olur. Hadi başlayalım...


İçeriğinde Neler Var Abi?

• "Öyle Bir Geçer Zaman ki" Dizisinin Klasik Düğün Otomobili (Şoför + Yakıt Dahil) 
• Tam 8 Saat Boyunca Fotoğraf Çekimi Hizmeti 
• 30 x 40 boyutlarında 2 adet çerçeveli fotoğraf 
• 23 fotoğraftan oluşan ahşap düğün albümü 
• 50 adet 15 x 21 boyutlarında baskılı fotoğraf 
• DVD'de yaklaşık 1000 adetlik fotoğraf arşivi




Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar! (Dikkatlice Okuyunuz)

• Kampanyaya üstü kapalı otomobiller dahildir. Üstü açık araç istenildiği takdirde 150 TL fark ödenmesi gerekmektedir. 
• Kampanyaya dahil olan mesafe 100 km'dir. Aşıldığı takdirde fark alınacaktır. 
• 200 TL fark ile Panoramik Albüm Paketi de kampanyaya dahil edilebilir. Panoramik Albüm Paketi'nde ekstra olarak albüm, 2 adet cep albümü, 2 adet 30 x 40 ebadında çerçeveli fotoğraf bulunmaktadır. 
• Düğün salonları genellikle kendi fotoğrafçıları ile çalıştıklarından dışarıdan bir fotoğrafçıya izin verilmemektedir. Bu nedenle, düğün salonunda fotoğraf çekimi; ancak düğün sahibinin gerekli izni alması durumunda mümkün olablmektedir. Gerekli izni almak düğün sahibinin inisiyatifindedir. 
• Çekimler sabah saatlerinde kuaförden ve hazırlık aşamasından başlıyor. Ardından gelin evinde fotoğraflar çekiliyor, aile pozları, kuşak bağlama ve organisazyonunuz olan yere konvoyla beraber gidiliyor. Araç ile olan etkinlik burada noktalanıyor. Salon çıkışına dek aracın beklenmesi istendiği takdirde ekstra ücret talep ediliyor.


Fiyatı Kaç Para Abi?

Arkadaşlar düğün paketinin toplam bedeli fotoğrafçısı arabası benzini cartu curtu normal de 3000 TL yerine 1200 TL'dir. Hadi geçmiş olsun :)



Fırsatı Nerden Satın Alabilirim?


Evlenmek istedi canım he :D


Mekana Nasıl Ulaşırız Abi?

Yetkili kişi Ayhan Bey ben buraya Ayhan Bey'in bütün iletişim numaralarını yazıyorum size kesinlikle yardımcı olacaktır.

Adres: Caferağa Mah. Mühürdar Cad. No: 38 Kat: 3 KADIKÖY-İstanbul
Tel: 0 216 550 89 77 - 0 536 615 15 47 - 0 554 636 29 56

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...