DJ Serhat Serdaroğlu - Türkçe Set Vol 1 (Club Mix 2014 Non Stop) [FREE DOWNLOAD]

7 Eylül 2012 Cuma

Sile Agva Turu+Tekne+Yemek+Rehberlik+Ulasim Firsati! (TatilNerde)


İstanbul Anadolu yakasında oturanlara "İstanbul'da Tatil" dediğinizde alacağınız 3 cevaptan 1'i muhakkak ki Şile-Ağva'dır. Bende bulduğum ilk fırsatta tercih edeceğim yegane mekandır Şile ve Ağva. Şile bana biraz daha yakın olduğu için tatil fırsatlarımı, ilk tercihim olan Şile'den yana kullanıyorum. Km farkı, yorulma hisse vs vs.. Havalar tamamıyla soğumadan son etkinliklerini düzenlemek için iyi bir fırsat önerisinde bulunmayı uygun gördüm ve işte bugün ki fırsatımız ;


Şile'de en beğendiğim yerlerden biri olan Karamandere'dir. Özellikle dere kenarında muhteşem serpme köy kahvaltısı yapmanızı şiddetle tavsiye ederim.Yanılmıyorsam yukarıdaki resimde buradan bir kare. 

Gereksiz Bir Bilgi!: Belki hatırlarsınız Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Polat Alemdar işleri bıraktığında buraya kitap okumaya gelmişti bunu da kısa bir dipnot olarak sizlere ileteyim dedim :)


Fiyatı Ne Kadar Abi?

Arkadaşlar fırsatın fiyatı 120 TL yerine 59 TL'ye satın alabiliyorsunuz. Yalnız küçük bir dipnot 16 Eylül'e kadar geçerli bilginiz olsun.

İçeriğinde Neler Var Abi?

Şile-Ağva fırsatı tur programı ile ilgili detaylı bir bilgi var bunları aynen sizlerle de paylaşıyorum.

Hareket Noktaları  

• 07.00 İncirli Boyner Önü 
• 07.30 Beşiktaş Yıldız Camii Önü 
• 08.00 Kadıköy Evlendirme Dairesi 

Günün Programı  

İstanbul'dan belirtilen saatlerde, belirtilen noktalardan konuklarımızı alarak yolculuğumuza başlıyoruz,  eğlenceli yolculuğumuza yol üzerindeki noktalarda yeşillikler arasında arasında mola vererek çaylarımızı içiyoruz. (Dileyen konuklarımız kahvaltı da yapabilirler.)  Daha sonra yolumuza devam ediyor ve yarım saatlik bir yolculuktan sonra Ağva'ya varıyoruz. İnce kumlu ve bu özelliğiyle ün yapmış Ağva plajında, arzu eden konuklarımız denize girebilir, dileyen konuklarımız yürüyüş yapabilir, doyumsuz manzarayı seyrederek çay ve kahvelerini yudumlayabilirler.  Öğle yemeğini nehir kenarında barbekü mangal partisiyle alıyoruz (köfte,tavuk,sucuk, pilav, meşrubat, çay) Yemek sonrası Göksü çayı üzerinde yaklaşık 45 dk. sürecek olan tekne turumuzu gerçekleştiriyoruz.   Tekneden sonra deniz molası devam ediyor ve mola bitiminde sahil yolundan Şile'ye doğru yola çıkıyoruz.  Bölgenin en eski köyü olan Akçakese köyü ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz, eski evleri fotoğrafladıktan sonra Şile'ye doğru yola çıkıyoruz. Şile'de fotoğraf ve dinlenme molası sonrası Şile çarsısında geziyoruz  ve dileyen konuklarımız burada alışveriş yapıyorlar. Akşam saat 19.00’da istanbul’a aldığımız noktalara sizleri bırakmak üzere ikramlarımız eşliğinde yola çıkıyoruz. Bir başka Tatilnerde organizasyonunda buluşmak üzere sizlere veda ediyoruz.

Dipnot: Arkadaşlar bazı firmalar extra ücretleri yazmıyorlar ben yine de belirtmek istedim. Bu turda tekne turu vs falan hepsi içerisinde gönlünüz rahat olsun ;)

Ücrete Dahil Olan Hizmetler  

• Lüks araçlarla ulaşım 
• Araç içi ikramlar 
• Öğle yemeği (Tavuk, köfte veya sucuk, pilav, meşrubat, çay) 
• Rehberlik hizmetleri 
• Tekne turu (45 dk)  

Ücrete Dahil Olmayan Hizmetler  

• Yapılan ekstra harcamalar



Fırsatı Nasıl Satın Alabilirim?

Fırsatı Buradan Sahip Olabilirsiniz Arkadaşlar: İstanbul'un İçinde, İstanbul'un Stresinden Uzak! Tatilnerde'den Ulaşım + İkramlar + Öğle Yemeği + Rehberlik Hizmetleri + Tekne Turu Dahil Günübirlik Şile - Ağva Turu 120 TL Yerine Superkulade Bir Fırsatla Sadece 59 TL! (16 Eylül Pazar Günü Geçerlidir)


Firmaya Nasıl Ulaşabiliriz Abi?

Adres : Söğütlü Çeşme Cad. Bulvar Çarşısı No:64 K:5 D:13 Kadıköy-İstanbul (Asya)
Telefon : 0 216 700 14 64

Umarım verdiğim bilgiler işinize yaramış olur arkadaşlar. Şimdiden hepinize iyi eğlenceler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...