DJ Serhat Serdaroğlu - Türkçe Set Vol 1 (Club Mix 2014 Non Stop) [FREE DOWNLOAD]

4 Ağustos 2014 Pazartesi

Sevgili Günlükcüm / 15

                                                               o4.o8.2o14  / Pazartesi



      Sevgili Günlükcüm ,

     Şöyle bir etrafıma bakındım da şirketin yarısı izne çıkmış =( Bu izne çıkanların içinde arkadaşım Nuray da var.Nuray'ın olmamasından dolayı iş paylaşımı da olamayacağından tüm işler benim üzerime kaldı =( Ayın 18'ine kadar Nuraycım olmayacak işin tuhafı 16 'sında da ben izne çıkıyorum :) Yani biz birbirimizi 1 ay hiç göremeyeceğiz.Bir an önce bu hafta geçsinde sonra ki hafta gelsin diyorum.En azında öbür hafta çabuk geçer..

     Bizim tatil planımız  ; Eniştem Hatay'lı olduğundan dolayı bizde Sevgilimle birlikte Teyzemin ve Eniştem'in yazlığına İskenderun Arsuz'a gideceğiz.Bende istemez miydim Bodrum'a, Çeşme'ye, Antalya'ya gitmek ? Ne yapalım sevgilimin askerlik durumları , her an iş bulma durumuna karşın özel bir tatil planı yapamadık.Aman şu an neresi olursa olsun Deniz'e giriyim de yeter diyorum. Bunaldım yahu :) İstanbul çok sıcak çook.. ! Seneye bu kadar arayı uzatmayacağım.Allahın izniyle Ramazan biter bitmez tatile gideceğim..
                               

    Şimdi bana deli falan demeyin de ben cumartesi günü bavulumu hazırlamaya başladım bile :) Evet evet doğru duydunuz. Yine çok beklemiş halim benim bu :) geçen sene 1 ay önceden başlamıştım bavul hazırlamaya. Cumartesi günü hava Yağmur'luydu ve Sevdiceğim de daha uyuyordu benim de canım sıkıldı en azından İstanbul da giymediklerimi öyle bir kaba taslak yerleştiriyim, bakalım küçük gelirse en azından daha büyük bir bavul alırım diye düşündüm.Gördüğünüz bavulda sadece,şortlar,etekler ve elbiseler var.Yani ben daha geri kalan herşeyi nasıl sığdıracağımı bilemiyorum.Sanırım yine ayakkabılar için ayrı bir çanta hazırlıcam öyle gözüküyor :)

   Yazmam gereken daha bir kaç yazım daha var.. Mesela Bayramın 3. Günü Anadolu Kavağındaki Sevgilimin deniz macerasını , haftasonu Üsküdar sahilini turlamamızı ve kendi ellerimle yaptığım Mantar Kurabiye tarifini fotoğraflarla sizlerle paylaşacağım :)

                                       Şimdilik Hoşçakalın :)

                                        Saygılar..  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...