DJ Serhat Serdaroğlu - Türkçe Set Vol 1 (Club Mix 2014 Non Stop) [FREE DOWNLOAD]

2 Mart 2015 Pazartesi

Beni Böyle Sev Final

İzlediğim diziler hakkında pek fazla yorumda bulunmuyorum.Fakat Trt 1 ekranlarında yayınlanan Beni Böyle Sev dizisi hakkında yorumda bulunmamak elde değil..

Çok severek izlediğim bir diziydi ne yazık ki final yaptı.Sevgilimle hiçbir ortak dizimiz yoktur bizim ( gerçi Sevgilim pek fazla dizi izlemez) ama bu dizi ikimizinde ortak dizisiydi.


Ömer'le (Alper Saldıran ) Ayşem'in (Zeynep Çamcı )sevgi ve saygı çerçevesinde yürütttükleri evlilikleri ,


Reyhan'la (Burcu Altın) Mazhar'ın (Umut Kurt) deli dolu aşkları.( ki benim diziyi izleme sebebim Reyhandır ) Onlar birlikte olmak için çok uğraştılar..Sonunda da nişanlandılar hatta Reyhan'ın "Nişanlıcığım " demesi benim de dilime dolandı :)

 Fahriye'nin (Bala atabek) mimikleri ve yorumları ,


 Haluk abi'nin (Erdem Akakçe) hem hızlı konuşması hem söylediğinden birşey anlaşılmaması hemde deli deli hareketleri..

Finali de güzel yaptılar Metin'in annesine kavuştuğu sahne ay nasıl ağlattı beni anlatamam :( Bazı eksiklikler vardı.Mesela Reyhan'la Mazhar'ı evlendirebilirlerdi , Ayşem hamileydi çocuğu doğabilirdi, Fahriye bekardı onu biriyle birlikte yapabilirlerdi...Orhan Gencebay'ın şarkıları hep çalınıyordu konuk oyuncu olarak final bölümünde gelebilirdi..

Bu diziyi çok özlicem hem diziyi hemde şarkılarını.Şarkıları da pek bir duygusal oluyordu insanın ağlamayacağı varsa da ağlıyordu ya :)

Umarım böyle bir ekip yine bir araya gelir :)

                                                                   Saygılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...