DJ Serhat Serdaroğlu - Türkçe Set Vol 1 (Club Mix 2014 Non Stop) [FREE DOWNLOAD]

31 Ocak 2016 Pazar

Esmer Tene Yakışan Saç Rengi Önerisi

Esmer tenli olduğum için her zaman kendimi şanslı hissetmişimdir.Kimisi esmerleşmek için solaryuma girer kimisi ise saatlerce güneş altında yatar. Benim hiç ama hiç böyle dertlerim olmadı nitekim tatilde bile şemsiye altından çıkmazdım. Ona rağmen yine yanardım.

Esmerliğim konusunda sadece bir tek şeye üzülüyorum:Saçımı ne renge boyatacağım?

Şu an ki saçım da boya yok. Kestane rengi. Tepeleri koyu kestane aşağı doğru açık kestaneye dönüyor.Yazın "boyattın mı " diye soranlar bile oluyor. Normalde ben yine boyatmazdım ama beyazlarım şu dönem de o kadar fazla çıkmaya başladı ki saçımı sağa atıyorum olmuyor sola atıyorum olmuyor. Bana" naber yağmur"diyenler yüzümden önce saçıma bakmaya başladılar :(


Beyonce'nun  kendisini beğendiğim gibi bu çikolata kahve saç rengini de çok beğendim.. Bilmem bana yakışır mı ?


Kate Beckinsale , şimdi bu hatunun benim kadar esmer olduğunu düşünmüyorum.Fakat bir program var saç renginizi değiştirebiliyorsunuz ünlülerin saç rengini kendi saçınıza ekleyebiliyorsunuz.



Taaz (TIK TIK) çok eğlenceli bir program orada o kadar saç rengi denedim hiç biri yukarıda ki gibi cuk diye oturmadı ?Baksanıza çok orjinal durmuyor mu.? Bi iki arkadaşımı bile kandırdım" 3 sene önce ben" diye. İnananlar oldu :)

Aklınızda önerebileceğiniz saç renkleri varsa yorumlarınızı bekliyorum ..

Saygılar..

1 yorum:

  1. Esmer tene yakışacak ve harika bir uyum oluşturacak kızıl renkleri paylaştığım blog yazımı sizinle de paylaşmak isterim: https://www.ebrubektasoglu.com/yazi/esmer-tene-yakisan-kizil-sac-renkleri/ Umuyorum ilham olacaktır.  Sevgi ve saygılarımla…

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...