DJ Serhat Serdaroğlu - Türkçe Set Vol 1 (Club Mix 2014 Non Stop) [FREE DOWNLOAD]

19 Ocak 2016 Salı

Evliliğe Adım Adım


Bundan önce ki postum da belirtmiştim bu aralar hiç yazasım gelmiyor diye..Yazasım yoktan ziyade kafam o kadar dolu ki , bu tarz şeylere vakit ayıramıyorum..Ders çalışmayı zaten bıraktım.Son 1.5 içinde belki sadece hava muhalefetinden dolayı bir kez evde bir haftasonu dinlenebildim onun haricinde ya çalıştım yada evlilik koşturmasındaydım..Sürekli ağlama modundayım bu sizce normal mi ? :( Ya çok ağlıyorum ya aşırı derece de gülüyorum bunun bir ortasını bulamıyorum..

Bu arada hadi artık söyleyeyim.Tarihi söylesem de bari hangi ayda olduğunu söyleyim :) Allah izin verirse Yağmur Nisan ayın da gelin oluyor:)

Aralık ayından bu yana kadar yaptıklarımı anlatayım size kısa bir özet geçeceğim detaylar daha sonra ki postlarda :)

Fotoğraf Kaynağı:kadindenince

Gelinlik : Açıkcası gelinliği bulmak için ne saatlerimi , ne de günlerimi çok harcadım. 3 saat içinde gelinliğimi aldım diyebilirim :) Öyle sürekli bir yerlere de girip çıkmadım 3. gittiğim yerde ki gelinliğe hayram kaldım ve onu kiraladık :)
Gelinlik fotoğrafı için bekleyeceğiz.Bende bile daha doğru düzgün fotoğrafı yok malum YASAKtı bende zar zor çektim artık provaya gideceğim zaman daha detaylı bir şekilde çekerim o zaman uzunlamasına konuşuruz :)
                                       
Fotoğraf Kaynağı :yenisezonmodasi
Fotoğraf Kaynağı:Aliexpress

Kına Elbisesi/Kına Abiyesi:  Evet bindallı giyeceğim ama sadece bindallı değil. Öncesinde elbise de giyeceğim . Gelinliğim her ne kadar içime çok sinmiş olsa da benim tercihim daha straplez bir model tercih etmekti fakat bazı nedenlerden dolayı onu eledim.Nitekim nişan elbisem de son dakikaya kalmıştı hem bulamıyordum hemde çok açık olmaması için uğraşmıştım bu yüzden yine çok içime sinen bir elbiseyi tercih edememiştim ama kına gecem de öyle bir elbise giyeceğim ki kesinlikle istediğim olacak kimse bana bu konuda karışmayacak dedim.Zaten kız kıza kına olacağı için açık giyinmişim , kısa giyinmişim pekte önemli değildi :)
Evet kına elbisesini aldım ve gerçekten gelinliğimden daha çok içime sindi hatta birşey söyleyeyim mi en çok bunda zorlandım.. İstediğim elbiseler yukarıda ki modellerden biriydi. Kırmızı tercih etmek istemiyordum bu yüzden kırmızıyı eledim. Bindallıyı bordo renkli giymeyi düşündüğüm için sıkıntı yoktu :) Çok dolandım çok fiyat aldım çok giyindim çıkarttım neredeyse iki gün sürdü ama sonunda istediğim elbiseyi buldum :) Pembiş pembiş . İlerde bununla ilgili de ayrı bir post yazacağım..Elbise üzerinde oynanması gerekiyor da :)

Fotoğraf Kaynağı : hepsimoda
Bindallı/Kaftan : Eskiden böyle şeyler mi vardı değil mi ya :) Valla çok eski kınaları düşünüyorum da şimdikiler gibi moda değil.Ben "illa giyeceğim " demedim. Arkadaşlardan göre göre "bende giyeyim " dedim.Üstteki modeli giymeyi düşünüyorum.En güzeli bu oldu. Ortalama kiralama fiyatları 300 TL 'den başlıyor bilmem daha uygun bir yer var mı ?

Fotoğraf Kaynağı :orguhobi

Fotoğraf Kaynağı :gittigidiyor

Kına Ayakkabısı/Gelin ayakkabısı : Dediğim gibi en çok kısa elbisesinde zorlandım onun haricinde diğerlerinde o kadar zorluk yaşamadım.Gelin ayakkabısını ve Kına gecemi ayakkabımı Ümraniyeden aldım. Çok detaya girmek istemiyorum farklı postlarda görsellerle birlikte daha detaylı anlatacağım..
Kına gecesi ayakkabım yukarıda ki gri taşlarla süslenmiş ayakkabıya benziyormu benzemiyor mu o konuda birşey diyemeyeceğim de önü iki parmak açık,gri ve taşlarla süslü..Çok beğendim valla :)
Gelin ayakkabımın aynısını buldum yukarıda fotoğraftaki beyaz ayakkabıyla aynı :) Sadece benimkisi daha kırık beyaz çünkü gelinliğim de öyle..Ayrıca öyle ıvır zıvır isim yazılmasından hoşlanmıyorum hoşlananlara da saygı duyuyorum fakat ben alıpta saklamak niyetine aldığım ayakkabının daha sonrasında giyilmesi taraftarıyım.O kadar para veriyorsun alıp bir köşede durmasından ziyade özel bir gün olduğun da hatta ispanyol paça bir pantolonun altına bile isim yazılmadığı sürece giyebilirsin.Gerçi bakmayın böyle dediğim dar pantolonun altına da çok hoş duruyor denedim :)


Fotoğraf Kaynağı : enguzelevler


Evimiz : Serhatın en çok taktığı konu buydu. Kaç ay öncesinden başladı ev bakmaya. Ben ümraniye o çengelköy de oturmak istiyordu. Onun işine yakın olmasını daha çok istiyordum malum benim zaten servisim vardı ama Nişanlıcığımın öyle bir durumu yoktu..Allah'ın izniyle evimizi tuttuk :) Bir kaç ay kirasını maalesef ki ödemek zorundayız ama ne yapalım uygun fiyata bulmak çok zor. Gerçi yine uygun sayılmaz da. Diğer yerlere göre yine iyi. Yüzüne bakılmayacak evler bile İstanbul'da 850-900 TL'den başladığı için..


Şimdilik hazırlıklarım bu kadar :) Daha varsa da unuttum valla..

Saygılar..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...