DJ Serhat Serdaroğlu - Türkçe Set Vol 1 (Club Mix 2014 Non Stop) [FREE DOWNLOAD]

9 Ekim 2015 Cuma

Balayı Yeri ? / Kıbrıs mı Antalya mı ?

Öncelikle hayırlı cumalar diyerek başlayalım güne.

Düğün tarihimizle ilgili hala daha bir gelişme yok hatta düğün yeriyle ilgili bile ! Bu konuda çok muzdaribim. Herşey belli olsun da o zaman detayları yine yazacağım. Büyük konuştuklarım bir bir başıma gelmeye başlıyor diyebilirim !


Belirttiğim gibi düğün yeri ve tarihiyle ilgili herhangi bir gelişme yok. Bir bakarsınız 2 ay sonra bir bakarsınız 6-7 ay sonra evlenebilirim.. Nişanlıcığımla şu aralar bayağı karışık ruh hali içindeyiz. Bazı şeyler istediğimiz gibi ilerlemiyor. Engeller çıkıyor v.s. umarım artık bu hafta sonuçlanır . "Evlilik öncesi stres "denilen şeyi daha iyi anladım diyebilirim.

Şimdi seçeneklerimiz arasında olur da kır düğünü olmazsa diye ilerlemek istiyorum.

Mayıs ayı :  Kır düğünü yapacaksam eğer havanın durumu ön plan da olması gerekiyor.Mayıs ayında havalar yavaş yavaş ısınmaya başlıyor bu yüzden Antalyaya'da Kıbrısa'a da gitsen rahatlıkla tatil yapabilirsin diye düşünüyorum.

Mart ve Nisan ayı :  Olurda sade bir nikah veya düğün salonunda yer tuttum (zaten kır düğünü yapmazsam daha erkene gün alırım mayısı beklemek istemiyoruz) şimdi bu durumda Mart ve Nisan ayında Kıbrıs nasıl olur ? Bir arkadaşım Nisan ayında Kıbrısa balayına gittiğinde "biraz esiyordu hatta yağmur bile yağdı " dedi. Antalya da var sıcak olabilecek yerler arasında ama Antalya da bile mart-nisan aylarında yağmur yağıyor. Geçen sene Serhat'ın kuzeninden öğrenmiştim. Bir de Antalya'ya daha önceden gittim. Hani gitmediğim bir yer olsun istiyorum. Sonuçta balayı belki bir daha gitme imkanı bulamayabiliriz... Zaten Ege bölgesini hiç düşünmüyorum orayı sildim :)

Yurtdışı seçeneği de var elbette. Ama sadece gidip gezip görebileceğim bir yer istemiyorum. Şöyle olabilir hem denize girip hemde gezebileceğim bir yer olabilir. Çünkü Balayındayım ve o sene belki bir daha tatile gitme imkanım olmayabilir. En azından havuz , deniz özlemimi gidermek istiyorum..

Daha önceden Mart-Nisan-Mayıs aylarında Antalya'ya veya özellikle Kıbrıs'a giden varsa yorum yapabilir mi ? Hatta başka önerileriniz varsa onları da yazabilirsiniz.

Saygılar..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...