DJ Serhat Serdaroğlu - Türkçe Set Vol 1 (Club Mix 2014 Non Stop) [FREE DOWNLOAD]

15 Ekim 2015 Perşembe

Bugün Benim Doğum günüm !


Evet artık 26 oldum ! 4 sene sonra 30. Zaman ne kadar çabuk geçiyor anlamıyorum bile. Evlenme teklifi alalı bile bugün tam 1 sene oldu. Artık doğumgünüm olduğuna eskisi kadar sevinemiyorum bile. Hem Türkiye de yaşanan terör olayları , hem özel hayatımda yaşadığım düğün telaşları pek yoruyor beni.. Daha düğün yerimiz belli değil 6-7 ay sonra evlenmeyi düşünüyoruz. Ama ortada hiçbirşey yok.. Şirket Kurtköy'e taşınacak önümüzde ki hafta diyorlar. Önümüzde ki hafta olmasın bir sonra ki hafta olsun.Kasım'a Çengelköy'de olmayacağımızı biliyorum :( Sıkıcı şeyler gel de sevin doğum günün olduğuna..Bari bugünlük biraz uzaklaşayım bari bugünlük düşünmeyeyim değil mi ya ?

Bugün bir planım var mı inanın bilmiyorum.  Yarın anneannemlerde kutlayacağız. Eh şirkette de keserler bir pasta.Nişanlım ise birşey demiyor.Beklemedeyim..

Hava şu anda güzel normalde hep Yağmur yağardı bakalım akşama yağmazsa uzun zamandan beri ilk defa Doğumgünümde hava güneşli olmuş olacak :)



Bu arada siz hiç merak ettiniz mi doğduğunuz gün de hangi özel günler olduğunu ?

16 Ekim "Dünya Gıda Günü " ve " Dünya Anestezi Günü"ymüş. Dünya Gıda Günü olduğunu biliyordum da Anetezi Günü olduğunu bilmiyordum Birşey daha öğrenmiş oldum ..

Allah'ım tüm sevdiklerimle beraber uzun ömürler geçirmemi nasip etsin..!

Saygılar..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...