DJ Serhat Serdaroğlu - Türkçe Set Vol 1 (Club Mix 2014 Non Stop) [FREE DOWNLOAD]

16 Ekim 2017 Pazartesi

Bugün benim doğum günüm..!



Bugün benim doğum günüm ☺


Görseli google'dan buldum ☺

Pastanın üzerinde de gördüğünüz gibi 28 yaşına bastım artık. Eyvah 30'a ne kaldı ki değil mi ya ?
Neyse ki pek yaşımı gösterdiğim söylenemez, yeni tanıştığım bir çok kişi beni 25 yaşında veya daha küçük zannediyor minyon tipli olmanın bir avantajı sanırım, Anne tarafı hep böyle kimse yaşını göstermiyor. Annem'i  arkadaşım sananlar bile oluyordu..

Bugün iş görüşmesine bile gittim sabahtan biliyor musunuz ? Olumlu geçti , bakalım. Yeni yaşın getirdiği bir güzellik olacak mı bekliyorum kader böyleymiş diyorum.

Gelelim bugüne dair planıma ? Yok evet yok niye diye soracaksanız eşim cuma akşamı ayağını burktu ve 10 gün üzerine basmaması gerekiyor ! İşin ilginci  geçen sene bu zamanlar da motosikletle ufak çaplı da olsa bir kaza yapmıştı (  eşimin suçu yok , yolu bilmeyen bir POLİS'in , arabayı önüne kırması sonucunda kaza gerçekleşmiş oldu bir de ne oldu dersiniz , adam inmiş kendi arabasına bakmış Serhat'ın yanına bile gelmemiş bir şeyin var mı diye neyse çok girmek istemiyorum bu konuya ) geçen sene de plan yapamamıştık , bu sene de yapamıyoruz hani Ekim ayı bilmem ne ayı derler ya terbiyem müsaade etmiyor aynı o durumdayız isyan etmek istiyorum ama yapamıyorum Allah'ıma bin şükür olsun diyorum en azından sağlıklıyım , Serhat'ta da önemli bir şey yok şükür ne diyelim ..

İşte böyle ,Allah nasip ederse o günleri görürsek seneye doğum günümden önce ne olacak merak ediyorum ☺

Saygılar..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...