DJ Serhat Serdaroğlu - Türkçe Set Vol 1 (Club Mix 2014 Non Stop) [FREE DOWNLOAD]

9 Nisan 2012 Pazartesi

Bmw 5.20 - Dede'min Gizli Hazinesi! Araba Bakım Fırsatı

" Dede anahtarı verir misin ? "
" Napcaksın oğlum ? "
" Sınava gidicem dede yerler yağmurlu motoru çıkartamıyorum. Hava güzel ama yerler ıslak motor kayarsa görürsün "
" Yok olmaz! " (Ulan bari doğru dürüst bi yalan bul bee!)
" Hadi dede yaa bak bende seni görürüm bi gün :) "
" Olmaz dedim oğlum birşey falan olur sonra "
" Olmaz dede olmaz hadi lütfen yaa dedee gelirken 2 tane hatun getiriyim mi :D "
" Şimdi işin rengi değişti işte :P Saçmalama oğlum bu yaştan sonra napıcam ben tamam al bu son ama! "
" Hee hee tamam dede tamam bu son :) Sen ver de şu anahtarı :D "
Anahtarı alır almaz garaja koşar adım giderken kolumdan tuttu arabayı gelirken tertemiz istiyorum. Bu birrrrrrrrr! Benzin var depoyu boşaltma bu ikiiiiiiiiiiii! 100'ü geçmiyorsun bu üççççççç! Tamam dede temiz getircem, fazla benzin yemicem, bi de fazla basmıcam. Şey yani arabaya tamam anlaştık :) Garaj'ın kapasını açtım ve hazine orada yatıyordu. Düğmeye bastım " Cik cik " kapılar açıldı. " Tak - Tuk " kapının açılış kapanış sesi bile zevk veriyordu bana.. Benzin göstergesine baktım "Ohhh full" Aynadan kendime baktım "Ohh şekil" Kilometreye baktım " Ohaaaaaaaaaaa araba 35.000'de dede garajda çiçek mi ekiyosun arabaya napıyorsun " dedim içimden..
Temsili Resimdir!

Marşa bastım "Cikitapuvvvvvvvvv puvvv puvvvv " verdim ara gazı.. Favori Cd'mi taktım teybe.. Seviye 25 - Murat Boz - İstanbul Eğlencesi - İstanbul Attack - Kontağı Çevir... İstanbul Attack - İstanbul Geceleri " Çat " R'ye taktım garajdan çıktım. Gözden uzaklaşıncaya kadar yaşlı gibi kullanmaya devam ettim. Oyunu kuralına göre oynamak gerek :) Dedemin gözüne girmek zorundaydım..

Sınav yerine vardığım da bütün gözler üzerimdeydi. Eminim arkadamdan neler söylemişlerdir. Ama dedemin arabası olduğunu bilmiyordu kimse bende bozmadım :) Sınavına girdiğim üç derste mükemmel geçmişti. Üçünüde vereceğimden emindim. Var mıydı bundan daha güzel bi duygu beee! "Cik cik" bindim arabama doğru kız arkadaşımın yanına :)

Taksim turu yapmadan olmaz! 
Geceyi burda gece clublerinde geçirmeyi planmadım değil ama dedem vururdu beni.. Seeveee seveeeee dönmek zorunda kaldık haliyle..
Caddeye gitmeden olmaz... Malum cumartesi kalabalığı.. Trafik felç! Park edicek yer bulmak imkansız. Bütün kokoşlarda lüx araçlar.. Cix gençlik, kokoş kadın ve kızlar.. Sonunda bi otopark bulup aracımızı park ettik.. " Aşkım bişi unuttum ama ne unuttum ? " Birşey atıştırıp içtikten sonra " DingDong" bi mesaj ? " Hayırdır ? " telefonu şimşek gibi bi hızla uzanıp alarak baktım.. Mail gelmiş açtım bir fırsat sitesi mailin içeriğinde siyah bi bmw resmi ile "Ümraniye Car Wax'ta Özel Gold Paket 149 TL yerine sadece 39 TL!" dikkatimi çekti. "Anammm aşkım arabaya yıkatıp bakım falan yapmam lazımdı :S yürü yürü" Yolda fırsatı satın alıp randevu aldık. Gittiğimde sıra vardı aracı teslim ettim birşeyler içmeye gittik. Geldiğim de gözümü birşey alıyodu. O bir yıldız, o bir efsane :D Dedemin arabası sanki dedemin arabası değildi. Sıfır gibi duruyordu. Oh be çok şükür dedim. Gerçekten memnun kaldım. Lastikler , camlara su itici , boya koruma vs vs yapmışlar. Pis bir ses tonuyla " Aşkım bak ben olmasam 250'ye patlıcaktı sana 40 liraya sıyrıldın hıh " Bi teşekkürü hakettin :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...