DJ Serhat Serdaroğlu - Türkçe Set Vol 1 (Club Mix 2014 Non Stop) [FREE DOWNLOAD]

3 Nisan 2012 Salı

Denize "0" Sabah Kahvaltısı!

Kadıköy Türk Balon Cafe & Restaurant
Araştırdığım kadarıyla 200 mt. yükseklikten eşsiz bir manzarayla bize hizmet veriyo Türk Balon - Cafe & Restaurant ama bizim bugün kü seyahatimiz balonun içinde değil balonun dışında kalan kısım yani cafesi.. Sabah kahvaltı fırsatı satın aldıktan sonra rezervasyonumuzu yaptırdık 4 kafadar. Eminim ki sosyal hayatı neredeyse hiç olmayan insanlar bile hayatında bir kaç kez olsa kadıköydeki o vapurları, balonu ve manzarasını görmüştür illaki.. Hayatta anı yaşayan ben ve benim gibi insanlar eminim nasıl bunun hazzına varırız diye düşünmüşlerdir. Bahadır, kız arkadaşı ( İsim vermiyeceğim çünkü artık çorap değiştirir gibi kız arkadaşı değiştirdiği için etik olmayacağını düşünüyorum ve yakalatmayayım en yakın arkadaşımı çakal carlos seni ) Ben ve kız arkadaşım Yağmur'la birlikte Bahadır'ın Düldül'üyle kadıköye vardık eğlenceli geçen bir yolculuğun ardından.. Sırf gülmek için 106.95 Seymen radyoyu açtık. O kadar komik şiveleri var ki programcıların koparsınız kesinlikle tavsiye ediyorum. 40 dk.lık yolculuğumuzun ardından mekana vardık. 150 çeşit kahvaltıdan isteyen istediğini aldı tabii. Her ne kadar " Yiyeceğiniz kadar alın lan! ", " İsraf etmeyin! " gibi toplumsal mesaj vererek kötü üslübümla bunu arkadaşlarıma iletsemde gözü doymayan bazı insanlar ( baş harfi BAHADIR! ) beni pek dinlemediler.

Arkadaş çay sınırsız, omlet, gozleme işin bir de maddi boyutu var tabi. Çamlıca'da ikişer tane gözleme 3-4 tane çay içseniz zaten 15-20 TL'den aşşağa çıkamazsınız. Eğri oturup doğru konuşmak lazım. Hadi tüm bunları geçtim yanı başınızda deniz geçen vapurları izliyorsunuz tablo gibi bi manzara İstanbul'un şu manzarası da olsa inanın çekilmez bu çile..

Dörtlü zirvede kız arkadaşlarımız bibiriyle tanışmış oldular..Bakalım Bahadır bizlere daha neler getirecek. İzleyip göreceğiz. Yine de hepinizi seviyorum :)

Hepiniz iyiki varsınız..

Fırsatımızı bu arada 21,90 TL'ye satın aldık. Mekan falan gayet iyiydi ve bizim için en önemli şeylerden biri elitti.. Tavsiye ederim..

Saygılarımla.. Esen kalın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...