DJ Serhat Serdaroğlu - Türkçe Set Vol 1 (Club Mix 2014 Non Stop) [FREE DOWNLOAD]

2 Nisan 2012 Pazartesi

Seraglio Bistro'da Kız Kulesine Karşı Romantik Aile Kahvaltısı!

  • Evetttt Gelelim Güzel Bir Pazar Sabahı Kahvaltısına..
 Arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldığım bir sabah kahvaltısı.. Şüphelerim vardı ama günün sonunda hani o " İyi ki almışımmm bee" dersiniz ya onun gibi bi deneyim oldu benim için.. Hele bir de o aile toplantıları vardır ya.. Tanıştırılan kişi sıkılır, ezilir, bükülür. Allah'tan ilk evreyi atlatmıştık. Neyse gelelim konumuza.. Maceram Seraglio'yu arayıp rezarvasyon yaptımakla başladı. Rezervi yaptırdıktan sonra kaldı geriye kalan aile fertlerine haber vermeye.. 1-Yağmur'um 2-Tarık (Dayım) 3-Gülay (Yengem).. Pazar günü uykudan uyanmak ölüm ama mutlu olacağın bişi varsa sonunda paha biçilemez. İlk işim hazırlanıp kız arkadaşımı alıp Üsküdar'a inmek oldu. Motor'umun ibresi 10 Km/Sn. aşmamak kaydıyla yüzümü yalayıp geçen rüzgarın tadını çıkartıyordum. Arkamda bana sımsıkı sarılmış kız arkadaşım! Daha ne ister ki insan! O an hayat dursun ama ben devam ediyim istedim. Şehrin o egzoz dumanı insanların uğultuları vs.. Kız kulesinden sahil boyunca kadıköy istikametine doğru giderken sol tarafta yer alıyor Seraglio Bar Bistro Restaurant.. Kadıköy istikametine değil tekrar Üsküdar'a doğru "U Dönüşü" yaptıktan sonra yaklaşık 200-300 metre ilerde sağ taraftan aracınızla rahatlıkla girebilirsiniz park sorunu da yok. Çünkü kendi otoparkları var ve çok rahat yer bulabiliyorsunuz.

Level 2 : Eğlenme Zamanı!!! 

Kahvaltımızı yaptık. Üçümüz doymamıza rağmen aşkım üzerindeki heyacanı atamamış ve  doğru dürüst birşeyler yiyememişti :) Şimdi mükemmel bir kahvaltının ve bu mükemmel manzaranın karşısında bi acı kahveye kimse hayır diyemezdi herhalde! Garson'dan 4 orta şekerli 1 çok şekerli kahve söyledik. ( Kahveyi hep şekerli içerim hatta bazen o kadar abartırım ki ağ'da yapacağımı falan zannedenler var ! ) Sonunda kahvelerimizde geldiiiiii....  Kız arkadaşım diye söylemiyorum çok güzel fal bakar! Yengemi feth etmenin en iyi yolu onun falına bakmaktır. Tabi bu da benim de ipuçlarımla desteklenince bir kadının daha kalbini böylelikle kazanmış oldum :) Kahvelerden sonra yanımızda getirdiğimiz Tabu'dan bahsetmiyeceğim çünkü anlatılmaz yaşanır derler ya işte ondan =) Seraglio Bistro'da Kız Kulesine Karşı Romantik Aile Kahvaltısı!

*Sonuç : 10 numara bir kahvaltı 10 numara manzara hiç bir şeye değişilemeyecek insanlar...

*Maliyet: Bu arada merak edenler içinde söyleyeyim kişi başı sadece 12,5 TL ödedim! Normal de dışarda bir kahvaltı yapsanız 30-35 TL'den aşşağı bir kahvaltı yapamazsınız küçük bir matematiksel hesaplama 12.5 x 4 =  50 TL eğer ki ordan değil de normal olarak satın alsaydım 30 x 4 = 120 TL Büyük Eşittir :D 120- 50 = 70 TL kârdayım Allah bereket versin :) Sağolsun Bahadır'ın sayesinde fırsatla tanışmış olduk. Teşekkür ederim Seraglio Teşekkürler Bahadır Teşekkürler Türkiye =)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...