DJ Serhat Serdaroğlu - Türkçe Set Vol 1 (Club Mix 2014 Non Stop) [FREE DOWNLOAD]

3 Nisan 2012 Salı

Eline Sağlık Usta ! :)




Mantiiii ve Makarnaa Canınız Çekmemiştir Umarım :)





Bakırköy'den oldum olası nefret etmeşimdir! Hala da nefret ederim! Nedense bi itici gelir bana Bakırköy.. Ulaşımı zor, insanları bi garip anlam veremediğim şekilde bi iticilik var nedendir bilinmez... Kimse üzerine alınmasın bana kızmasın real olmak gerek..
Kız arkadaşı yada erkek arkadaşı olanlar bilirler gittiğiniz belirli başlı mekanlar yada yerler vardır.. İnsanoğlu nankördür. Asla var olanla yetinmeyi bilmez. Buna bende dahil olmak üzere.. Alışılmışın dışında şeyler yapmak kulağa hoş geliyor. Yağmur Sultan'ın ( Yağmur Sultan diyorum çünkü Muhteşem Yüzyılda Hürrem Sultan gibi bir dizi faktörü var neyse. ) Bakırköy'den aldığı fırsat ile başladı yolculuğumuz.. İlk başta dedim ya ulaşımı zor diye.. Korktuğum şey başıma geldi. Anadolu yakasından Bakırköy'e geçmek ölüm "Vapur saatini kaçırmadığınız taktirde..." Bakırköy vapurunun kalkmasına 1 saat var. Burada bekliyeceğimize Beşiktaş'tan geçelim daha iyi dedik.. Beşiktaş'tan zincirlikuyu metrobüs, metrobüste incirli durağında inip minibüsle merkeze indik. Vapur, Metrobüs, Minibüs , Otobüs neredeyse o gün bütün toplu taşıma araçlarına binmişimdir heralde. ( Başka nasıl gidilir bilmiyorum belki de benim hatamda olmuş olabilir kimseyi yanıltmak istemem nihayetinde ) Olsun yanımda hayatımı paylaştığım kişi olduktan sonra dünyanın öbür ucuna bile geçerim :) [ Yıkama - Yağlama Bölümü ] Aslında bu fırsatı satın almamız birlikte gitmediğimiz yerleri gezip görmekte bu fırsatta bir nevi aracı olmuştu bize..


Bakırköy Planet Caravan diye bir yer gittiğimiz mekan.. Merkezden mekanı bulmamız kolay oldu. Mekanın bi çekiciği var.. Bende küçük şirin mekanlara bayılıyorum. Konsepti güzel.. Mekana gittiğimde ismini nerden anladığını yavaş yavaş anlamıştım. Çaldığı rock müzikler pantera planet caravan diye bi müzik gurubun hatırlattı bana.. Zannedersem sahipleri bu grubun hayranı ve ismini de buradan almış diye tahmin ediyorum. Müzikler biraz ağır olmasına rağmen karnım doydu beee ! :D

Annemin mantısının üzerine hiç bi mantı tanımam ! Bu mantıyı kim yapmış bilmiyorum ama annemin mantılarından pek de bi farkı yoktu :) Hee unutmadan yanında salata ve kola içtim üzerinize afiyet :)

Eline sağlık ustammm! dedim kalın ses tonumla..

  • Maliyeti bana kişi başı 9,90'a 10 liraya patladı.

Eve dönüşümü ne siz sorun ne ben söyliyeyim.. Kalın sağlıcakla Respectttttt :)
 

1 yorum:

  1. güzel yorumlaerınız için teşekkür ederiz.cafemize tekrar gelmeniz dileğiyle.hoşçakalın.sevgiler.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...